снимка: БулфотоВ края на следващата седмица обстановката ще се стабилизира и

...
снимка: БулфотоВ края на следващата седмица обстановката ще се стабилизира и
Коментари Харесай

Облаци и дъжд през следващите дни

снимка: Булфото

В края на идната седмица обстановката ще се стабилизира и ще се затопли.

След извънредно топлото време през миналите дни, от през днешния ден стартира захлаждане.

В момента превалява тук-там по морето, а следобяд ще вали в южната половина на страната, предава NOVA. Възможни са  гръмотевични бури, както и градушки.

Северозападният вятър ще се усили и с него температурите ще се намалят с 5-6 градуса. Максималните към този момент ще са от 22 до 30 градуса. По морето към този момент няма да е толкоз слънчево и топло. Дъждът, който сега превалява, до обяд ще спре. По-късно ще има и малко слънце, само че ще духа студен северозападен вятър. Вечерта по южното крайбрежие се чакат нови дъждове. Температурата на въздуха ще доближава 27-28 градуса, а водата е към 22-23.

В планините  времето ще бъде изменчиво. Следобед, основно в Рило-Родопския масив, ще превали и прегърми. В рамките на деня температурите ще се намаляват.

В неделя времето у нас ще остане несигурно. В следобедните часове тук-там в Южна България ще превали.

В началото на новата седмица от север към страната ще продължи да се придвижва по-хладен въздух и понижението на температурите ще продължи. До четвъртък в това число ще превалява тук-там.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР